Ny blogg med Naomi och Oswald

2015Måndag, ny vecka blääh! Först och främst vill jag säga att jag har eller ska börja blogga med två andra vänner på Nouw.com, Naomi och Oswald. Dem är mina gamla klass kompisar men vi tänkte börja blogga tillsammans eftersom vi tycker att det kommer bli kul. Och i den bloggen kommer ni följa tre studenter som är födda 1997 och studerar Textil/fashion Design i Stockholm. På bloggen kommer ni att kunna läsa om diverse saker från mode, mat relationer och samt våra vardagsliv. Så följ gärna bloggen här ------> http://nouw.com/son
 
 
Jag kommer inte sluta blogga här såklart utan det här blir mer the "main" blogg och den andra blir mer the "second" blog. Men det ska bli kul att blogga med dem.
 
Idag i skolan hade jag Tradition och Utveckling då vi läser om modebranschen och hade mentorstid. Därefter slutade jag skolan och nu är hemma och har migrän, inte så kul alls. Men jag lyckades blogga idag. Och imorgon ska vi till textilcentrum och köpa tyg till våra kollektionen och det ska bli spännande.
 
 
 
Men nu ska jag sova.
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?