Back to school

2015God Söndag och Happy Women's Day Allihopa! Hoppas att ni har njutit av det vackra vädret idag för det gjorde jag och Victoria. Idag hade jag match mot Solna då vi vann med 1 poäng, så jävla bra vi är. Och nu är jag hemma och arbetar med med min redovisning som handlar om min praktik hos Ida Klamborn. I Fredags var det min sista dag då Ida hade en fest för att fira hennes popup-store och hennes tidning för sin vårkollektion, vilket var fantastiskt avslut på praktiken.
 
 
Under praktiken har jag sprungit på ärenden som köpa tyg, lämnat kläder till Jung Showroomet, hämtat paket, lämna in inbjudningskort på posten och så vidare. Jag har även sytt olika grejer som gardiner och follat en massa gardiner. Klippa tygbitar till en överdel och varit med när Ida skulle plåta sin Fall/Winter 15 kollektion, vilket var amazing. jag har även pysslat inför popup-butiken och jobbat under eventet. 
 
 
Jag har haft det jättekul även fast än det har varit jobbigt ibland men det är ju meningen. Det ska inte vara roligt hela tiden på jobbet. Och jag har även lärt mig jättemycket och lära känna Ida Klamborn, sjukt vah! Men jag trivdes verkligen och jag kan se mig själv som en assistent för andra människor inom modebranschen. För ibland gillar jag när folk säger vad jag ska göra. 
 
 
Men nu börjar skolan igen och allt plugg. Äntligen kommer jag börja sy min mini kollektion och träffa mina klasskamrater men det är forfarande tråkigt att lämna pratiken. Men nu ska jag fortsätta med min redovisning och skriftliga uppgift som ska in denna vecka. 
 
Happy Women's Day och God kväll.
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?